Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Levering


Wij geven om jou. Daarom doen we er alles aan om onze leveringen en installaties zo snel en vlot mogelijk te doen verlopen. Hier vind je dan ook alles terug over de manier waarop onze producten bij jou thuis geraken.

Op deze pagina vind je meer informatie over:
Bekijk de webshop

 

Mogelijkheden levering


Er zijn verschillende manieren waarop onze producten bij jou thuis kunnen geraken:
Belangrijk! Je kan op de webshop nog niet kiezen om een product in een Solidaris-kantoor of Zorg&Meer-winkel te laten leveren. Deze functionaliteit wordt binnenkort nog uitgerold.

Afhankelijk van het soort product is een verschillende levering mogelijk. Zo wordt een ziekenhuisbed standaard geleverd én geïnstalleerd bij jou thuis.

Opgelet! Bepaalde producten kan je niet bestellen in de webshop. Dat komt omdat we er zeker van willen zijn dat met de juiste (schoen)maat naar huis gaat of het producten zijn die je in de winkel op maat kan laten maken zoals oordoppen of steunzolen.


Tarieven


Wil je een product bij jou thuis laten leveren? De leveringskost bedraagt 5 euro. Een installatie kost 15 euro. Producten die op bestelling zijn, leveren en installeren we dus voor 20 euro.

Kom je het product ophalen in een Zorg&Meer-winkel of een kantoor van Solidaris, dan hoef je geen leveringskost te betalen.

Opgelet! Je kan via de afrekentool op onze webshop voorlopig nog niet kiezen voor levering in een kantoor of winkel. Deze functionaliteit rollen we in het najaar van 2022 uit. Tot die tijd kan je genieten van levering aan 5 euro in plaats van 10 euro. 


Defect of retourneren


Is een van je producten (bv. een elektrische scooter, hometrainer …) stuk en wil je het laten herstellen? Dat kan!

Neem contact op met ons via ons contactformulier. Dan kunnen we samen afspreken hoe we het product kunnen herstellen. Ofwel kan je het product afgeven bij een Zorg&Meer-winkel. Ofwel komen wij het bij jou thuis ophalen.

Is het product niet wat je ervan had verwacht? Je kan het product retourneren, onder bepaalde voorwaarden.


Levertermijn


Als je een product bestelt, dat geleverd én geïnstalleerd wordt, nemen we contact op met jou om ervoor te zorgen dat we langskomen op een passend moment.

Voor andere producten geldt een standaard levertermijn van maximum 5 werkdagen. Indien mogelijk nemen we contact met je op om de levering af te spreken.

Laden
Laden