Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Zorgtechnologie


Met een personenalarmsysteem (PAS) voel je je niet alleen. Met 1 druk op de knop roep je hulp in. Onze zorgcentrale Z-plus beantwoordt jouw oproep de klok rond. Ben je in nood? Dan contacteren zij de juiste mensen. Er zijn verschillende soorten personenalarmen en allerlei accessoires.

Vraag een PAS aan

Of

Stel een vraag


Personenalarm voor in je woning

Een personenalarm is ideaal voor bij je thuis. Met 1 druk op de knop sta je in contact met de zorgcentrale. Het personenalarm wordt geleverd met een hals- of polszender en werkt met simkaarttechnologie. Op het toestel kunnen ook andere sensoren worden aangesloten.

Lees meer over een personenalarm voor thuis

Personenalarm voor onderweg (alarmknop)

De mobiele alarmknop is een klein, draagbaar toestel dat je overal kan meenemen. Je draagt hem om de hals. Hij kan aanvullend met een polszender geleverd worden. Heb je hulp nodig? Met 1 druk op de knop wordt de alarmcentrale verwittigd.

Lees meer over een mobiele alarmknop

Personenalarm voor onderweg (polshorloge)

De mobiele alarmknop kan je ook als horloge om je pols dragen. Met 1 druk op de knop ben je in contact met de zorgcentrale. Dankzij de gps-functie weten we meteen waar je je bevindt.

Lees meer over een personenalarm voor onderweg

Accessoires

Op je PAS-toestel kan je allerlei accessoires aansluiten. Zo bijvoorbeeld een slimme pillendoos, een valsensor, een deursensor … Contacteer ons voor meer informatie of een oplossing op jouw maat.

Lees meer over de accessoires
Laden
Laden