Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Polshorloge met alarmknop 


Met een mobiel personenalarmsysteem kan je zonder zorgen de deur uitgaan. Je kan hulp inschakelen waar je ook bent.

Heb je hulp nodig? Met 1 druk op de knop ben je in contact met de zorgcentrale. Dankzij de gps-functie weten we meteen waar je je bevindt.

Heb je wat extra zorg nodig? Kies voor een polshorloge met alarmknop en voel je veilig.

Vraag een polshorloge met alarmknop aan
Wat is een mobiel personenalarm als polshorloge met alarmknop? 


Het is een gebruiksvriendelijk polshorloge waar een alarmknop opzit, waarmee je meteen kan bellen met de alarmcentrale, eigen contactpersonen of mantelzorgers. Zo kan je je verplaatsen met je alarmknop naar waar je maar wil. Zonder zorgen.

Hoe werkt een polshorloge met alarmknop?


Dit personenalarm is een toestel dat werkt als een horloge, maar waarin zich ook een simkaart bevindt. Aan de zijkant van de horloge staat een alarmknop.

Ben je in een noodsituatie, dan hoef je slechts op de alarmknop op je pols te drukken. Het toestel belt meteen naar zorgcentrale Z-plus.

Even later hoor je de stem van een medewerker uit de zorgcentrale uit de luidspreker, die ingebouwd is in het polshorloge. Om te antwoorden, spreek je dus tegen het toestel om je pols.

Indien nodig contacteert de zorgcentrale je mantelzorger en/of de hulpdiensten.

De horloge bevat een gps-functie, waardoor de zorgcentrale snel je exacte locatie kan bepalen.

Het is een staaltje zorgtechnologie van de bovenste plank. Bovendien ziet het toestel er modern en mooi uit én is het supercomfortabel.

Prijs


Leden*: een mobiel personenalarm (polshorloge) huren kost maandelijks 25 euro. Je betaalt daarnaast een eenmalige opstartkost  van 50 euro en een installatiekost van 20 euro.

Niet-leden: een mobiel personenalarm (polshorloge) huren kost maandelijks 27 euro. Je betaalt daarnaast een eenmalige opstartkost  van 50 euro en een installatiekost van 20 euro.

*Ledenprijs: deze prijs geldt voor leden van de Solidaris.

Professionele interventies


Wens je een abonnement professionele interventie? Dan betaal je maandelijks 1,5 euro abonnementskost. Voor de interventies zelf wordt telkens een bedrag aangerekend van 65 euro.

Wil je je veilig voelen waar en wanneer dan ook? Kies dan voor een mobiel personenalarm in de vorm van een polshorloge met alarmknop

Vraag een polshorloge met alarmknop aan


Wil je meer weten over een personenalarmsysteem? Klik dan hier.

Opgelet: deze toestellen werken met simkaarttechnologie. Bepaalde woningen laten simkaarttechnologie niet toe, omwille van te sterke isolatie. In dat geval kan dit toestel niet gebruikt worden.


Laden
Laden