Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Tena ProSkin Wasmousse

Art nr. 300-00-09014
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
TENA ProSkin Wash Mousse 400 ml is een 3-in-1 Wash Mousse die de verouderde huid zachtjes reinigt, beschermt en hydrateert. TENA ProSkin Wash Mousse is een zacht alternatief voor zeep en water en is ideaal voor regelmatige reiniging, met name in de incontinentiezorg. Het fris geurende 3-in-1-schuim
Prijs*
€ 10,68 -10%* € 9,61
prijs per Stuk
incl. BTW
Stuk
Dit product is op bestelling. Het is een product op maat of verkrijgbaar na advies van onze specialisten. Vul het contactformulier in of bezoek één van onze winkels
Omschrijving
TENA ProSkin Wash Mousse 400 ml is een 3-in-1 Wash Mousse die de verouderde huid zachtjes reinigt, beschermt en hydrateert. TENA ProSkin Wash Mousse is een zacht alternatief voor zeep en water en is ideaal voor regelmatige reiniging, met name in de incontinentiezorg. Het fris geurende 3-in-1-schuim reinigt, beschermt en hydrateert de kwetsbare, oudere huid.

Eenvoudig en handig: spray het schuim simpelweg op een washandje en breng het aan op de huid. Extra afspoelen is niet nodig.

TENA ProSkin Wash Mousse helpt ook om de natuurlijke pH-waarde van de huid te behouden en bevordert de gezondheid van de huid.
Specificaties
  Tena ProSkin Wasmousse
  400 ml
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden