Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

De slaapdagen van Zorg&Meer


Slaap als een roosje

Een goede nachtrust is goud waard en hoort bij een gezonde levensstijl. Iedereen heeft baat bij een goed nachtje ronken, en zeker als je zorgbehoevend bent of moet revalideren. Toch bestaan er nog heel wat onzekerheden over het juiste slaapmateriaal.

Daarom organiseert Zorg&Meer dit najaar ‘slaapdagen’. Op onze slaapdagen kan je heel wat bijleren over je slaap, de juiste matras, het juiste dekbed, hoofdkussen, matrashoezen en nog veel meer.  

Advies op jouw maat

Tijdens onze slaapdagen kan je persoonlijk advies krijgen van een specialist. Daarnaast krijg je extra korting op een groot aanbod matrassen en kan je kans maken op een dekbed van Tempur ter waarde van 250 euro.

Schrijf je in, kom langs op de slaapdag in jouw buurt, leer bij en slaap als een roosje!

Schrijf je inPraktische informatie

Bezoek een slaapdag in jouw buurt.

Data:
  • dinsdag 25 oktober 2022
  • donderdag 27 oktober 2022
Locaties:
  • Zorg&Meer-punt Olen - Dorp 26, Olen, donderdag 27/10
  • Zorg&Meer-winkel Mechelen, dinsdag 25/10
  • Zorg&Meer-winkel Roeselare, dinsdag 25/10
  • Zorg&Meer-winkel Kortrijk, donderdag 27/10
  • Zorg&Meer-winkel Sint-Niklaas, donderdag 27/10
  • Zorg&Meer-winkel Zottegem, dinsdag 25/10

Een slaapdag duurt steeds van 15:00u tot en met 20:00u.

Je vindt alle adressen terug op onze winkels-pagina.

Kortingen

Tijdens en rond onze slaapdagen kan je genieten van allerlei kortingen.

Van 1 tot en met 30 september geldt er 15 % korting én gratis installatie ter waarde van 15 euro op de niet-ledenprijs op alle afmetingen van SOOF-matrassen van Deron.

Op de slaapdagen zelf geldt er 15 % korting op de niet-ledenprijs op de bestellingen van alle matrassen, zowel online als in de winkels. Daarnaast krijg je gratis installatie ter waarde van 15  euro!

De standaard leveringskost op artikelen op de webshop bedraagt 5 euro. De installatiekost bedraagt 15 euro. Artikelen, zoals matrassen, die op bestelling zijn (en geïnstalleerd worden), hebben dus een leveringskost van 20 euro. Tijdens de actie betaal je voor matrassen dus de standaard leveringskost zonder installatiekost

Ten slotte kan iedereen die een matras bestelt op een slaapdag, zowel online als in de winkel, kans maken op een dekbed van Tempur ter waarde van 250 euro! Onze onschuldige hand zal uit alle klantennummers van klanten die een matras bestelden, een winnaar kiezen.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in! Zo kom je meteen bij de juiste medewerker terecht:

Contactformulier

Laden
Laden