Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info


Betalen


Zorg&Meer geeft om jou. Daarom bieden we enkel de veiligste opties aan om een betaling uit te voeren. Ook dat hoort bij onze service.

 De betalingen op onze webshop worden verwerkt door erkende partner en paymentprovider Ingenico, die garant staat voor een veilige online betaling.

Om een product bij je thuis te laten leveren, betaal je steeds een leveringskost. Voor artikelen die je laat leveren in een Zorg&Meer-winkel of Zorg&Meer-punt en zelf komt afhalen, hoef je geen leveringskost te betalen. 

Leden van ziekenfonds Solidaris krijgen steeds 10% korting op hun aankoop. Meer informatie over onze ledenprijzen. Op incontinentiemateriaal krijgen leden zelfs 35% ledenkorting.

Zowel de ledenprijs als de basisprijs bevat steeds BTW en eventuele Recupel- en/of Bebatbijdrage. Dit wordt weergegeven in het betalingsoverzicht (bijvoorbeeld "diensten 21%" is de eventuele Bebat- en/of Recupelbijdrage).

Op deze pagina vind je informatie over:
Bezoek de webshop


Welke betaalopties biedt Zorg&Meer?


Online kan je betalen met:
  • Bancontact
  • Creditcard: VISA of MasterCard (Direct Debit)
  • Maestro
In een Zorg&Meer winkel of een Zorg&Meer punt kan je betalen met contant geld, Bancontact of een creditcard (Direct Debit).

 

Is online betalen veilig?


Ja. Zodra je drukt op ‘afrekenen’, kom je in een beveiligde internetomgeving terecht. Die garanderen we door samen te werken met Ingenico. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in de adresbalk van je browser.

Laden
Laden