Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Repose Oplegmatras lucht met pomp + kussen

Art nr. 300-00-01901
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
De Repose oplegmatras lucht heeft een bewezen efficiëntie voor een brede inzet in preventie en behandeling van decubitus. De Repose oplegmatras bestaat uit 16 met elkaar verbonden luchtkamers. Dit reactief hulpmiddel biedt een optimale drukherverdeling aan elke risicopatiënt. De ervaring leert ons
Prijs*
€ 390,70 -10%* € 351,63
prijs per Stuk
incl. BTW
Stuk
Dit product is op bestelling. Het is een product op maat of verkrijgbaar na advies van onze specialisten. Vul het contactformulier in of bezoek één van onze winkels
Omschrijving
De Repose oplegmatras lucht heeft een bewezen efficiëntie voor een brede inzet in preventie en behandeling van decubitus.

De Repose oplegmatras bestaat uit 16 met elkaar verbonden luchtkamers. Dit reactief hulpmiddel biedt een optimale drukherverdeling aan elke risicopatiënt. De ervaring leert ons dat patiënten ook zeer comfortabel op Repose liggen. Zeker bij zeer lichte en pijngevoelige patiënten. Bij het Repose kussen zijn de buitenste luchtcellen breder voor de bescherming van de trochanters. Ze dragen ook bij tot de stabiliteit en het zitcomfort.

De rekbare en huidvriendelijke PU-film van de hoes neutraliseert zeer sterk de horizontale schuifkrachten die kunnen ontstaan op de huid en het onderliggend weefsel, bij het onderuitglijden van de patiënt in zithouding. De combinatie van een 6X rekbare PU-film met lucht geven een ideale drukherverdeling door het laten inzinken en omvatten van het ganse zitvlak. Dit geeft de laagst mogelijke druk en een maximaal comfort tijdens het zitten.

Productkenmerken:

  • oplegmatras: 190 x 77 cm
  • kussen: 45 x 45 cm.
Specificaties
  AVad Repose Oplegmatras lucht met pomp + kussen
  190x77 cm, kussen: 45x45 cm, standaard
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden