Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Een personenalarmsysteem voor thuis


Ben je een dagje ouder of heb je wat meer zorg nodig? Met een personenalarmsysteem kan je thuis wonen zonder zorgen.

Een personenalarm is ideaal voor bij je thuis. Waar je je ook in je woning bevindt: met 1 druk op de knop sta je in contact met de alarmcentrale. Zo hoef je je geen zorgen te maken.

Het personenalarmsysteem wordt geleverd met een hals- of polszender en werkt met simkaarttechnologie. Op het toestel kunnen ook andere sensoren worden aangesloten, zoals een CO-melder, rookmelder of valdetectie.

Vraag een personenalarm aan

Wil je graag nog wat meer uitleg? Kom langs in een van onze Zorg&Meer winkels. Onze medewerkers leggen je alles van A tot Z uit.Wat is een personenalarm?


Een personenalarmsysteem (PAS) zorgt ervoor dat mensen die wat extra zorg nodig hebben gemakkelijk de zorgcentrale kunnen bereiken in een noodsituatie.

Een personenalarm wordt geleverd met een hals- of polszender en simkaart. Door de simkaarttechnologie heb je geen vaste telefoonlijn meer nodig om het PAS-toestel op de installeren.

Hoe werkt een personenalarm?


Met 1 druk op de alarmknop sta je in contact met Z-plus, onze zorgcentrale. Onze zorgcentrale Z-plus helpt je in elke noodsituatie. Vanuit een professionele servicecentrale volgen geschoolde medewerkers elk alarm en elke zorgvraag persoonlijk en onmiddellijk op. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Ze garanderen te allen tijde een professionele interventie.

Samen met jou bepaalt Z-plus de volgende stap om de juiste hulp tot bij jou te krijgen. Ben je in nood? Dan contacteren zij jouw contactpersonen, mantelzorgers of de hulpdiensten.

Je kan ook beroep doen op een professionele interventie van een professionele hulpverlener. Hiervoor dien je een abonnement af te sluiten. Je huissleutel moet beschikbaar zijn voor de hulpverlening. Dat kan bijvoorbeeld door een sleutelkluisje te installeren. Zo kan de hulpverlener jou snel en vlot bereiken in een noodsituatie.


Extra mogelijkheden van een personenalarm


Het voordeel van een vast personenalarm is dat je er allerlei sensoren kan op aansluiten. Er zijn verschillende opties:
  • Een CO-melder
  • Een valdetector
  • Een slimme pilledoos
  • Een dwaaldetectiesysteem
  • ...

Contacteer ons voor meer informatie over alle verschillende mogelijkheden.

Prijs


Leden*: een personenalarm voor thuis huren kost maandelijks 21 euro. Je betaalt daarnaast een eenmalige opstartkost  van 50 euro en een installatiekost van 20 euro.

Wil je een extra sensor aansluiten op je PAS-toestel? Dan betaal je per sensor 5 euro per maand extra.

Niet-leden: een personenalarm voor thuis huren kost maandelijks 23 euro. Je betaalt daarnaast een eenmalige opstartkost  van 50 euro en een installatiekost van 20 euro.

Wil je een extra sensor aansluiten op je PAS-toestel? Dan betaal je per sensor 7 euro per maand extra.

*Ledenprijs: deze prijs geldt voor leden van ziekenfonds Solidaris.

Professionele interventies


Wens je een abonnement professionele interventie? Dan betaal je maandelijks 1,5 euro abonnementskost. Voor de interventies zelf wordt telkens een bedrag aangerekend van 65 euro.

Is een personenalarm voor jou de oplossing om langer thuis te wonen en je 100% veilig te voelen Vraag dan een PAS-toestel aan via de onderstaande knop.

Vraag een personenalarm aan


Laden
Laden