Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Mobiel personenalarm (alarmknop)


Ben je een dagje ouder of heb je wat meer zorg nodig? Met een mobiel personenalarmsysteem kan je je veilig voelen, waar je ook gaat.

Waar je je ook bevindt: met 1 druk op de knop sta je in contact met de alarmcentrale. Zo hoef je je geen zorgen te maken.

De mobiele personenalarmknop kan geleverd worden met een extra polszender en werkt met simkaarttechnologie. Aan de hand van gps-signalen kan de zorgcentrale jouw exacte locatie vinden. Je kan bovendien met het toestel veilige zones bepalen voor mensen die dwaalgedrag vertonen.

Vraag een mobiel personenalarm aanWil je graag nog wat meer uitleg? Kom langs in een van onze Zorg&Meer winkels. Onze medewerkers leggen je alles van A tot Z uit.

Wat is een mobiele alarmknop?


Dit is een klein draagbaar toestel dat je gemakkelijk kan meenemen voor wanneer je in een noodsituatie komt. Je kan de zender om je hals dragen of er een extra polszender bij verkrijgen.

Heb je hulp nodig? Met 1 druk op de knop wordt de alarmcentrale (Z-plus) verwittigd.  

Hoe werkt de mobiele alarmknop?


Druk je op de knop, dan wordt zorgcentrale Z-plus gecontacteerd. Binnen de minuut staan ze in contact met jou. Indien nodig contacteren zij jouw contactpersonen, je mantelzorgers of de hulpdiensten.

De mobiele alarmknop werkt met een gps-signaal. Daardoor kan een hulpverlener jouw exacte locatie vlot en snel vinden.

Je kan met het toestel ook veilige zones bepalen. Dat is voor mensen die dwaalgedrag vertonen, bijvoorbeeld bij beginnende dementie.

Onze zorgcentrale Z-plus helpt je in elke noodsituatie. Vanuit een professionele servicecentrale volgen geschoolde medewerkers elk alarm en elke zorgvraag persoonlijk en onmiddellijk op. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Ze garanderen te allen tijde een professionele interventie.

Prijs


Leden*: een mobiel personenalarm huren kost maandelijks 23 euro. Je betaalt daarnaast een eenmalige opstartkost  van 50 euro en een installatiekost van 20 euro.

Niet-leden: een mobiel personenalarm huren kost maandelijks 25 euro. Je betaalt daarnaast een eenmalige opstartkost  van 50 euro en een installatiekost van 20 euro.

*Ledenprijs: deze prijs geldt voor leden van Solidaris.

Professionele interventies


Wens je een abonnement professionele interventie? Dan betaal je maandelijks 1,5 euro abonnementskost. Voor de interventies zelf wordt telkens een bedrag aangerekend van 65 euro.

Is een mobiele alarmknop voor jou de oplossing om langer thuis te wonen en je 100% veilig te voelen?

Vraag dan een mobiel PAS-toestel aan via de onderstaande knop.

Opgelet: deze toestellen werken met simkaarttechnologie. Bepaalde woningen laten simkaarttechnologie niet toe, omwille van te sterke isolatie. In dat geval kan dit toestel niet gebruikt worden!

Bestel nu een mobiel personenalarm


Laden
Laden