Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Actie - Pak incontinentie aan

donderdag 16 februari 2023
Spaar mee met TENA en vraag je spaarkaart in je winkel of jou zorg&meer-punt. 
Profiteer nu van  de actie 10 +1 gratisNa aankoop van 10 stuks uit het Tena-assortiment, krijg je het 11 de  product *gratis!  Actie geldig van 20/02/2023 t.e.m. 30/04/2023. 
*t.w.v. het goedkoopste artikel op de spaarkaart

Bekijk ons assortiment en bestel  

Met incontinentie blijf je gewoon wie je bent. Ontdek hoe je zelfzeker en comfortabel kan blijven genieten van het leven. 

Incontinentie heeft een grote invloed op je leven. Er hangt nog een taboe rond het onderwerp en daarnaast speelt ook angst een grote rol. De angst voor ongelukjes, de schaamte, de  angst of het materiaal zichtbaar is,..dit heeft een invloed op je sociale leven. Misschien  durf je minder onder de mensen te komen en vermindert je sociaal contact met andere mensen sterk. Het is normaal dat de angst er is om de confrontatie aan te gaan.  Veel mensen hebben last van incontinentie, maar met het juiste ondergoed en incontinentiemateriaal  kan je weer een normaal leven leiden. 
 
Bij Zorg&Meer vind je heel wat artikelen die het leven met incontinentie  makkelijk maakt. Van inleggers tot broekjes en onderleggers. Van materiaal voor overdag tot materiaal voor s 'nachts.  Voor zowel dames als heren. 
Kom langs voor het juiste advies. Je kan in onze  zorgwinkels of telefonisch een gratis stalenpakket bestellen, zodat je eerst kan uittesten wa t voor jou het beste aanvoelt. Eens je het juiste materiaal hebt, kan je het makkelijk nabestellen.  

Kan je moeilijk in de winkel geraken? Ook telefonisch kunnen we aan de hand van een aantal vragen tot een gepast product komen. In deze  maattabel  kan je zelf al even kijken wat je nodig zou hebben. Wij leveren aan huis  voor de  meerprijs van €10 of de producten kunnen gratis afgehaald worden in één van onze  Zorg&Meer-punten (kantoren van  Solidaris )  . 

Plaats je bestelling   

Wist je dat je als lid van Solidaris tot 35% korting krijgt* op al ons incontinentiemateriaal? Daarnaast kan je,onder bepaalde voorwaarden, een forfaitaire tussenkomst verkrijgen. Kijk op  www.solidaris-vlaanderen.be/terugbetaling-incontinentiemateriaal  voor meer info.   

*Enkel voor leden van Solidaris Antwerpen, Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen die in orde zijn met hun ledenbijdragen.


Laden
Laden