Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Actie - Comfortabel thuis - hulp binnen handbereik

woensdag 1 november 2023
Actie - Comfortabel thuis - Hulp altijd binnen handbereik

Zo lang mogelijk zelfstandig in je eigen huis wonen heeft een hoop voordelen. Het ervaren van zelfstandigheid en keuzevrijheid heeft een groot effect op onze mentale gezondheid. Uit onderzoek blijkt dat we langer fit blijven en minder snel achteruit gaan als we in onze eigen omgeving kunnen blijven wonen.
Zorg&Meer biedt meerdere mogelijkheden zoals het advies van ergotherapeuten of het aankopen van hulpmiddelen om die zelfstandigheid gemakkelijker te maken.
 

Ontdek nu onze acties:

Elektrisch ziekenhuisbed - Arminia

Het ziekenhuisbed biedt je zowel een huiselijk design als hoge functionaliteit en comfort. Typerend zijn de vele instelmogelijkheden en hoge afwerkingsgraad.
Kom langs in één van onze winkels voor meer info.


Tempur Matras


Koop nu een Tempur matras type One, Pro of Proplus en krijg er een GRATIS hoofdkussen* bij.
De matrassen met Tempur Advanced Material nemen 20% meer druk weg, absorberen meer beweging en passen zich nog beter aan je lichaam aan. *zie voorwaarden in de winkels of vraag telefonisch of via mail naar de voorwaarden
Geriatrische zetel - Normandie 

De Normandie zetel heeft een inclineerbare rug tot 45°, de beensteun inclineert automatisch mee. Ook de armsteunen zijn in hoogte aanpasbaar aan de gebruiker. De Normandie heeft een sterk metalen onderstel en kan verkregen worden in skai of stoffen bekleding.

De achterste poten zijn uitgerust met transportwieltjes zodat de zetel makkelijk verplaatst kan worden. Optioneel kunnen er vier wielen geplaatst worden of kunnen de poten in hoogte versteld wordenHulp altijd binnen handbereik

Wil je gerust alleen thuis blijven, dan is een personenalarmsysteem helemaal iets voor jou.  

Actie geldig van 01/11/2023 tot en met 30/11/2023


Laden
Laden