Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Actie - Compressiekousen / aantrekhulp / Tecnica pantoffels

vrijdag 1 september 2023
Promotieactie op compressiekousen, aantrekhulp & tecnica pantoffels


Last van gezwollen of vermoeide benen?
Compressiekousen verbeteren de bloedcirculatie en voorkomen vermoeide benen, vochtophoping en spataderen. Ook voor mensen zonder medische klachten kan het dragen van compressiekousen rust geven.

Koop of bestel tussen 01/09 en 30/09 2023 je compressiekousen bij Zorg&Meer en krijg 10% extra korting. Als lid van Solidaris koop je deze dus aan met 20% korting.

Het is belangrijk dat de kousen goed passen en mooi aansluiten, anders verliezen ze hun werking. Als het de eerste keer is dat je compressiekousen wenst te dragen, raden we sterk aan om langs te komen in één van onze winkels. De collega neemt ter plekke je maat op en zorgt dat je het juiste type kousen mag ontvangen. Dit kan zonder afspraak en liefst in de voormiddag, dan is de zwelling minder.

Om er zeker van te zijn dat je de correcte compressiekousen mag ontvangen, zijn deze niet bestelbaar op onze website.
Reeds een paar gekocht? Neem dan contact op om dezelfde te bestellen. Dit kan op het nummer 078 153 153, info@zorgenmeer.be of kom langs in één van onze winkels.


AANTREKHULP

De metalen aantrekhulp zorgt dat het aantrekken van compressiekousen lukt met minimale krachtinspanning en zonder volledig te moeten bukken. Ideaal voor mensen met beperkte kracht en mobiliteit.TECNICA PANTOFFELS

De tecnica pantoffels zijn aangepast voor senioren, mensen met pijn, oedeem, ontstekingen, voetvervormingen, instabiliteit,… Deze pantoffels zijn flexibel, makkelijk aan te doen en hebben een antislipzool.

Neem contact op met één van onze medewerkers om te checken of je maat voorradig is.
actie geldig van 01/09/2023 tot en met 30/09/2023


Laden
Laden