Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Korting actie - Zorgen voor jezelf

dinsdag 1 november 2022
Daar is de winter. Hét moment om extra voor je lichaam te zorgen.  


Dit najaar staat in teken van zorgen voor jezelf. Hou je huidje zacht, ga voor extra zitcomfort, zorg voor je spieren en gewrichten, volg je bloeddruk nauwkeurig op of verwarm je voetjes. Allemaal manieren om je lichaam wat extra in de watten te leggen.

1. Warmtepantoffels - Sissel Linum Relax Comfort


Warme voeten = een warm lijf. Met de stijgende energieprijzen, houden we onze verwarming zo laag mogelijk. Met de warmtepantoffels van Sissel is dat een fluitje van een cent. Ze zijn als een kersenpitkussen rond je voeten. Je kan ze opwarmen in de microgolfoven op in de zomer afkoelen in de diepvriezer.

Sissel warmtepantoffels maat 36-40

Sissel warmtepantoffels maat 41-45

2. Bloeddrukmeter - Omron M3 Comfort


Een te hoge of te lage bloeddruk is geen pretje. Met je eigen bloeddrukmeter kan je zelf meten hoe het met je lichaam gesteld is. Zo kan je goed opvolgen wanneer je net dat tikkeltje meer voor jezelf moet zorgen.

Omron bloeddrukmeter

3. Bodylotion & douchegel - Neoderm 


In de winter krijgt je huid het zwaarder te verduren. Met de huidproducten van Neoderm hydrateer en verzacht je elke dag je huid.

Neoderm bodylotion 250 ml

Neoderm bodylotion 500 ml

Neoderm douchegel 500 ml

Neoderm waslotion 500 ml 

4.  Huidcrème of spier- en gewrichtscrème - GinsengWil je je huid, spieren en gewrichten extra verzorgen deze winter? Met een crème van ginsengwortels boost je je huid, spieren en gewrichten op een natuurlijke manier. Bovendien is ginseng goed voor je bloeddruk, stofwisseling en immuunsysteem.

Ginseng huidcrème

Ginseng spier- en gewrichtscrème

Ginseng sportgel

5. Ergonomisch zitten - SitFit Plus Sissel (zwart, blauw, rood) 


Lang neerzitten, bijvoorbeeld aan een bureau, is niet zo gezond. Met een SitFit-zitkussen combineer je een actieve zithouding met uitstekend comfort. Getest en goedgekeurd door onze ergotherapeuten! Je traint je rugspieren en bekkenbodemspieren.

Sissel SitFit Plus

Laden
Laden