Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Oktober borstkankermaand 2022 - actie protheselingerie

donderdag 29 september 2022
Voel je mooi na borstkanker met de juiste protheselingerie. 
Tijdens oktober borstkankermaand, koop je voordeliger protheselingerie.Oktober borstkankermaand

Oktober is wereldwijd de maand van de strijd tegen borstkanker. Je weer mooi en sterk voelen is een belangrijke stap in het genezingsproces. Er is heel wat lingerie die daarbij kan helpen.

Op jouw nieuwe maat

Borstkanker is en zal altijd een ingrijpende gebeurtenis blijven. Ook na een volledige mastectomie of borstsparende operatie kan je gelukkig aantrekkelijke lingerie dragen. Prothesebeha's zijn de dag van vandaag niet meer louter functioneel. Er is een ruim aanbod mooie lingerie, die toch comfortabel aanvoelt.

Thuis passen met advies

Wil je op jouw tempo en maat borstkankerlingerie uitproberen? Onze consulenten Sofie, Jeanique, Eva & Pauline geven je advies en begeleiden je om de juiste protheselingerie te kiezen. Als je dat wil, komen ze bij jou thuis, zodat je je 100% comfortabel voelt en alles rustig kan passen in je eigen, vertrouwde omgeving. Ze nemen ook badpakken, bikini's, mutsen en sjaaltjes mee.

Wil je graag een consulent bij jou thuis ontvangen? Mail naar westvlaanderen@zorgenmeer.be.

Bezoekdagen

Tijdens oktober borstkankermaand krijg je korting op protheselingerie en organiseren we bezoekdagen die in het teken staan van je weer mooi voelen. Je krijgt 20% korting op de originele prijs op protheselingerie.

Kom langs in 1 van onze West-Vlaamse winkels op een bezoekdag om meer uitleg te krijgen over protheselingerie, alles op jouw tempo te passen en bekijken of hulp te krijgen bij het aanmeten van de juiste lingerie.

Meer info over bezoekdagen

 Bekijk alle data en locaties over de bezoekdagen op onze oktober borstkankermaandpagina.

 In oktober krijg je 20% korting op de niet-ledenprijs op alle protheselingerie.


Laden
Laden