Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Actie matrassen slaapdagen

woensdag 31 augustus 2022
Promotieactie slaapdagen

Dit najaar organiseert Zorg&Meer enkele slaapdagen. Op die dagen zijn er kortingen op (zorg)matrassen en kan je kans maken op een dekbed!Slaapdagen

Op onze slaapdagen kan je heel wat bijleren over je slaap, de juiste matras, het juiste dekbed, hoofdkussen, matrashoezen en nog veel meer.  

De slaapdagen vinden plaats op 25 en 27 oktober 2022 in een Zorg&Meer-winkel in jouw buurt. Alle info en adressen vind je op onze pagina over slaapdagen.

Schrijf je snel in via het inschrijvingsformulier en kies een tijdslot waarop je wil langskomen om je vragen te stellen aan een van onze specialisten!

Een slaapdag duurt steeds van 15:00 u tot en met 20:00 u.

Promoties

Tijdens onze slaapdagen kan je persoonlijk advies krijgen van een specialist. Daarnaast krijg je extra korting op een groot aanbod matrassen en kan je kans maken op een dekbed ter waarde van 250 euro.

Van 1 tot en met 30 september geldt er 15 % korting én gratis installatie ter waarde van 15 euro op de niet-ledenprijs op alle afmetingen van SOOF-matrassen van Deron.

Ontdek de Soof matras van Deron

Op de slaapdagen zelf geldt er 15 % korting op de niet-ledenprijs op de bestellingen van alle matrassen, zowel online als in de winkels. Daarnaast krijg je gratis installatie ter waarde van 15 euro!

Ontdek een koudschuimmatras

Ontdek een Tempurmatras

De standaard leveringskost op artikelen op de webshop bedraagt 5 euro. Een installatie kost 15 euro. Artikelen, zoals matrassen, die op bestelling zijn (en geïnstalleerd worden), hebben standaard een leveringskost van 20 euro.

Iedereen die een matras bestelt op een slaapdag, zowel online als in de winkel, maakt kans op een dekbed van Tempur ter waarde van 250 euro! Onze onschuldige hand zal uit alle klantennummers van klanten die een matras bestelden, een winnaar kiezen.

Meer weten? Bekijk onze aparte pagina over de slaapdagen.

Naar onze promotiesLaden
Laden