Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Incontinentie is een vervelend probleem. Bekijk ons aanbod incontinentiemateriaal.

zondag 15 mei 2022
Welk incontinentiemateriaal past bij jou? Er zijn heel wat oplossingen ...

Word je een dagje ouder, dan is de kans bestaande dat je te maken krijgt met incontinentie. Het is zo’n onderwerp waar je niet graag over praat. Maar er zijn oplossingen.

Onze zorgwinkel heeft een uitgebreid aanbod incontinentiemateriaal. Je kan op deze webshop al heel wat producten terugvinden.

Ontdek het aanbod

Met de juiste behandeling, eventueel medicatie, het juiste ondergoed en incontinentiemateriaal kan je weer een vrij normaal leven leiden.

Ben je lid van De VoorZorg Antwerpen, Bond Moyson Oost-Vlaanderen of Bond Moyson West-Vlaanderen? Dan kan je in aanmerking komen voor een tegemoetkoming. Bovendien heb je recht op 35% korting op incontinentiemateriaal. Meer over onze ledenprijzen.

Weet je niet waar je moet beginnen? Twijfel je over welk materiaal het best bij jouw incontinentieprobleem past? Vul dan ons contactformulier in.

Een specialist kan je adviseren om het juiste materiaal te kiezen. Eens je weet wat bij je past, kan je het vanuit je luie zetel op onze webshop bestellen.

Toch liever met iemand in gesprek? Je kan langskomen in een van onze winkels. We zorgen voor een discreet gesprek als je daar behoefte aan hebt.

Je kan ons ook telefonisch bereiken via 078 153 153 en advies vragen over incontinentiemateriaal.


Laden
Laden