Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Inhalator aerochambre kind

Art nr. 300-00-05737
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
De AeroChamber® voorzetkamer is voorzien van een ingebouwde Flow-Vu® inhalatie-indicator, die beweegt zodra je kind inademt. Dit zorgt voor een visuele controle van de inhalatie en de zekerheid dat de medicatie op een correcte manier wordt geïnhaleerd. De voorzetkamer is geschikt voor gebruik met
Prijs*
€ 42,00 -10%* € 37,80
prijs per Stuk
incl. BTW
Stuk
Dit product is op bestelling. Het is een product op maat of verkrijgbaar na advies van onze specialisten. Vul het contactformulier in of bezoek één van onze winkels
Omschrijving
De AeroChamber® voorzetkamer is voorzien van een ingebouwde Flow-Vu® inhalatie-indicator, die beweegt zodra je kind inademt.

Dit zorgt voor een visuele controle van de inhalatie en de zekerheid dat de medicatie op een correcte manier wordt geïnhaleerd.

De voorzetkamer is geschikt voor gebruik met alle gangbare puffers (dosisaërosolen). Het masker is anatomisch vormgegeven en sluit daarom goed aan op het groeiende gezicht.

Dankzij het extra gevoelig ventiel dat werkt met lage inhalatieweerstand, is deze voorzetkamer op maat van kinderen (1-4 jaar).

Specificaties
  Inhalator aerochambre kind
  kind, 1-5 jaar, medium masker
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden