Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Blaasbalg, Hadeo

Art nr. 300-00-13255
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Blaasbalg om vuil en vocht uit het oorstuk van je hoorapparaat te verwijderen. Het kleine handpompje brengt een krachtige luchtstroom tot stand. Los een reinigingstablet op in lauw water in de reinigingsbeker om oorsmeer en verstoppingen uit het oorstuk te verwijderen. Spoel het oorstuk nadien
Prijs*
€ 5,50 -10%* € 4,95
prijs per Stuk
incl. BTW
Stuk
Dit product is op bestelling. Het is een product op maat of verkrijgbaar na advies van onze specialisten. Vul het contactformulier in of bezoek één van onze winkels
Omschrijving
Blaasbalg om vuil en vocht uit het oorstuk van je hoorapparaat te verwijderen. Het kleine handpompje brengt een krachtige luchtstroom tot stand.

Los een reinigingstablet op in lauw water in de reinigingsbeker om oorsmeer en verstoppingen uit het oorstuk te verwijderen. Spoel het oorstuk nadien grondig en droog goed af. Gebruik de blaasbalg om vocht uit het oorstuk te verwijderen vooraleer het terug op het hoorapparaat te bevestigen.

Tip: baseer je op de kleurencodes om het juiste oorstuk op het juiste hoorapparaat te bevestigen (Rood is Rechts & blauw is links) of reinig telkens een oorstuk om verwarring te vermijden.

Specificaties
  Blaasbalg, Hadeo
  reiniging oorstuk
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden