Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Zorg&Meer voor bedrijven en organisaties


Samen met jou bekijken we graag hoe we jouw klanten van A tot Z de beste hulp(middelen) mogelijk kunnen bieden – afgestemd op jouw wensen en visie.

Onze jarenlange expertise binnen de sector van hulpmiddelen en gezondheidszorg maakt dat we specialisten hebben in heel wat vakgebieden. Bovendien werken we uitsluitend met kwalitatieve producten.

Contactformulier B2B

Aanbod

 
Met Zorg&Meer streven we ernaar om hulpbehoevende mensen een zo comfortabel mogelijk leven te bieden. Dat doen we door in te zetten op zelfstandigheid en zelfredzaamheid, kwaliteit en advies op maat van elk persoon. Daarnaast zetten we ook in op gezondheidspreventie. Iedereen heeft recht op de beste hulpmiddelen, toestellen en inzichten voor een gezond leven.

Zorgtechnologie

 
We bieden de nieuwste innovaties op vlak van zorgtechnologie. Zo werken we al jaren met de nieuwste personenalarmsystemen in woonzorgcentra en thuiszorgorganisaties.

Onze jarenlange ervaring in het veld staat ons toe jullie noden perfect te vertalen in een zorgbeleid op jullie maat.

Ons doel 


We beantwoorden een hulpvraag altijd in z'n geheel: van A tot Z bekijken we de noden van elk individu. Zo helpen wij bijvoorbeeld van de aanvraag voor een tegemoetkoming bij VSB tot de aankoop van het perfecte middel om mobieler mee door het leven te gaan.

Onze waarden

 
  • Versterkend en ondersteunend
We zien onze klanten, medewerkers, partners en stakeholders als meer dan hun noden. Ze zijn allemaal uniek, met eigen wensen, passies en doelen. Die willen wij ondersteunen.

  • Persoonlijk & opmerkzaam
We luisteren naar elke situatie, net omdat elke klant, medewerker en stakeholder zo uniek is. We kijken dan ook naar elke situatie apart, om iedereen correct en op maat te adviseren.

  • Bekwaam & eerlijk
Door goed samen te werken delen we onze ervaringen en expertise. Onze jarenlange kennis staat ons toe om zorgvragen van A tot Z op te lossen. En bieden wij het niet? Dan verwijzen we je altijd naar iemand correct door. Door onze jarenlange ervaring bouwden we een groot netwerk op binnen de sector. We willen vooral dat je juist geholpen wordt.

Onze diensten


We bieden een aantal B2B-oplossingen:
  • We adviseren over en installeren personenalarmen bij eindgebruikers. Toestellen uit ons eigen aanbod of uit het aanbod van de partner die je koos.
  • We keuren de werking van de alarmeringstoestellen die door ons werden geplaatst goed.
  • Via een onderhoudscontract voorzien we een jaarlijkse controle op de prestaties van het toestel en geven we deskundig advies over de werking ervan (excl. effectieve interventie).
  • We voorzien extra interventies als het alarmeringstoestel niet of slecht werkt (de kostprijs daarvan is afhankelijk van je onderhoudscontract).
  • Wij leveren en/of voorzien kosteloos een afhaalhub met servicepunt voor de aankoop van alarmsystemen.

Als je dat wil, regelen wij in jouw opdracht de administratie met de individuele eindgebruikers.

Wil je meer informatie over een bepaald product, onze dienstverlening of heb je specifieke vragen? Stel je vraag via ons contactformulier.

Contactformulier B2B


Laden
Laden