Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.
Meer info

Supermobiel met een scooter

dinsdag 1 maart 2022
Zelf op stap kunnen, boodschappen doen of van de zon genieten ... Met een scooter gaat de wereld weer voor je open als je niet meer zo mobiel bent. 


Zorg&Meer heeft een uitgebreid gamma elektronische scooters en accessoires. Om te kiezen welk model jou goed ligt, maak je het best een afspraak met een van onze erkende verstrekkers.

TEGEMOETKOMING MOGELIJK

In een aantal gevallen krijg je voor mobiliteitshulpmiddelen een gedeeltelijke of volledige terugbetaling van de VSB (Vlaamse sociale bescherming). Onze erkende verstrekkers helpen je om de scooter te vinden die het best bij jou past en helpen je bij je aanvraag voor een tegemoetkoming.

SERVICE AAN HUIS

Doet je scooter het niet meer? Zijn de batterijen aan vervanging toe? Of wens je een onderhoud? Doe dan een beroep op onze hersteldienst. Onze volledig uitgeruste servicewagen komt bij je thuis de herstelling of het onderhoud uitvoeren. Als het mogelijk is, doen we alles meteen ter plaatse.

Onze mobiliteitsverstrekker geeft extra tips

VERTRAAG VEROUDERING

“Veel mensen gebruiken hun scooter voor een lange afstand. Eenmaal je op je bestemming bent, kan je overschakelen op je wandelstok of rollator – als dat nog lukt. Dat is een goede zaak. Afwisselen in vervoersmiddel gaat de veroudering tegen. Vind je dat toch niet zo comfortabel? Kies dan zeker voor een scooter die je ook binnen kan gebruiken.”

OEFEN VEEL

“Houd er rekening mee dat je je met een elektrische scooter in een andere verkeerssituatie bevindt. Geef jezelf voldoende tijd om het rijden onder de knie te krijgen, vooraleer je je op de baan begeeft. Onze medewerkers in de Medishop kunnen je hier zeker bij helpen.”

EXTRA HULPMIDDELEN

“Je kan bij je scooter nog extra hulpmiddelen aankopen. Er is bijvoorbeeld een houder waarin je je wandelstok kan plaatsen. Zo heb je beide handen vrij om je scooter veilig te bedienen. Om je rollator mee te nemen, kan je een rekje achteraan op je scooter laten plaatsen.”


SCHOUDERTAS CADEAU

Bij aankoop van een scooter krijg je een gratis schoudertas*. Ideaal om op stap te gaan en alle nodige spullen bij de hand te hebben.

*Geldig van 1 april 2022 tot 31 mei 2022.Neem contact op en bestel een scooter

Laden
Laden